Foto

Fotoalbums

Under denne sektion kan du se billeder fra mine oplevelser på Thule Air Base. De fleste billeder har jeg selv taget, men i nogle tilfælde har jeg lånt fra andre – har selvfølgelig fået lov. Skulle du være på nogle af billederne og ønsker du ikke at være på min hjemmeside… så skriv mig en mail og jeg fjerner billedet.

Fotoalbum

Panoramas

Der skulle eksperimenteres med det nye kamera, så jeg har forsøgt at sammensætte nogle panorama billeder. Jeg synes selv resultatet er acceptabelt. Klik på linket herunder for at se panoramabillederne.

Panoramas

Fotoudstyr

Min fotohobby har fået et skub efter at jeg er kommet til Thule. De fleste billeder i finder på disse sider har jeg selv taget, men der er dog også billeder jeg har lånt mig frem til. Nedenstående udstyr er det jeg bruger til mine egne billeder. Listen skulle gerne udvides lidt endnu.

 

 

 

 

 

 

 

Recent Posts

Thulerejen takker af! – men eventyret fortsætter

Efter 12 års eventyr på Thule Air Base er det blevet tid for mig at forlade stedet. Det har været mange gode år med nogle helt fantastiske mennesker. 12 år der har været rige på oplevelser og nye venskaber. Venskaber jeg håber fortsætter, selvom jeg har valgt at smide håndklædet i ringen. Thule har givet mig utrolig meget personligt, men har også til tider været en stor udfordring.

Jeg siger farvel til noget, der har betyder utrolig meget i mit liv de seneste 12 år – men jeg føler samtidig at jeg har fundet det helt rigtige tidspunkt at sige farvel på. Der skal ikke lægges skjul på at overtagelsen af driften på basen af Vectrus Services ikke har været min kop te – på trods af min ellers store forventning til at der skulle ske noget nyt. Det seneste års amatøragtige tilgang fra et nyt firma, kan dog ikke overskygge den glæde jeg har, ved at have oplevet den til tider barske natur, sammenholdet blandt kollegaerne, de store oplevelser alene, og sammen med andre. Thule vil altid være en helt speciel periode i mit liv, som jeg vil kigge tilbage på glæde og mindes alle de gode stunder.

Lukker Thulerejen så helt ned? Næ.. eventyret fortsætter – jeg er tydeligvis ikke helt færdig med Grønland. Jeg har fået mig en stilling i Nuuk, som Cloud Specialist hos Tele-Post. Her forventer jeg endnu flere nye oplevelser i den grønlandske natur. Et nyt eventyr tager sin begyndelse – mens det gamle stadig er med i bagagen. Jeg vil derfor stadig forsøge at finde tid til at berette om mine oplevelser her på siden.

  1. Sol, sne og is! Leave a reply
  2. Glædelig Jul og godt nytår! Leave a reply
  3. Nyt fotoalbum Leave a reply