Thulerejen takker af! – men eventyret fortsætter

Efter 12 års eventyr på Thule Air Base er det blevet tid for mig at forlade stedet. Det har været mange gode år med nogle helt fantastiske mennesker. 12 år der har været rige på oplevelser og nye venskaber. Venskaber jeg håber fortsætter, selvom jeg har valgt at smide håndklædet i ringen. Thule har givet mig utrolig meget personligt, men har også til tider været en stor udfordring.

Jeg siger farvel til noget, der har betyder utrolig meget i mit liv de seneste 12 år – men jeg føler samtidig at jeg har fundet det helt rigtige tidspunkt at sige farvel på. Der skal ikke lægges skjul på at overtagelsen af driften på basen af Vectrus Services ikke har været min kop te – på trods af min ellers store forventning til at der skulle ske noget nyt. Det seneste års amatøragtige tilgang fra et nyt firma, kan dog ikke overskygge den glæde jeg har, ved at have oplevet den til tider barske natur, sammenholdet blandt kollegaerne, de store oplevelser alene, og sammen med andre. Thule vil altid være en helt speciel periode i mit liv, som jeg vil kigge tilbage på glæde og mindes alle de gode stunder.

Lukker Thulerejen så helt ned? Næ.. eventyret fortsætter – jeg er tydeligvis ikke helt færdig med Grønland. Jeg har fået mig en stilling i Nuuk, som Cloud Specialist hos Tele-Post. Her forventer jeg endnu flere nye oplevelser i den grønlandske natur. Et nyt eventyr tager sin begyndelse – mens det gamle stadig er med i bagagen. Jeg vil derfor stadig forsøge at finde tid til at berette om mine oplevelser her på siden.

8 thoughts on “Thulerejen takker af! – men eventyret fortsætter

 1. Нож – является одним из самых необходимых приспособлений. Обработка продуктов и материалов, строительные, садоводческие работы – для всего этого режущий инструмент просто необходим.
  Желаете более подробно познакомиться с информацией о таком инструменте как нож? В современном интернете присутствует такое место – сайт: https://vashnozh.ru
  Описываются такие материалы как:
  – Авторские статьи о ножах;
  – Модели, история создания и заточки ножей;
  – Свежие новости из мира ножей
  – Полезные ответы на вопросы пользователей: чем отличаются разные виды ножей?
  – Инструкции по использованию ножей в кулинарии, домашнем хозяйстве и строительстве. Сайт полностью рассматривает ножи в самых разных видах.
  Наша команда создает и распространяет информацию о ножах в мирных целях и с максимальной пользой. Смотрите по ссылке на интернет-сайт и подписывайтесь на обновления.
  Если вдруг эта заметка отправлена не туда, просим отправить туда, куда нужно помещать подобные топики.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *