Oplevelseslørdag

Der var lagt op til oplevelser. Der var bestilt et styk helikopter til at transportere os rundt til Pituffik-gletcheren, Den grønne dal og Dundas. Med minderne om sidste års fede tur med helikopteren i behold var der lagt op til det helt store. Vi var en flok på 9 mennesker der skulle med og vi var tændte.
Continue reading

Fødselsdagsbarn på Dundas

Datoen var den 1. juli 2007. Dagen hvor min nye nabo i barakken, Dan, havde proklameret at hans 40 års fødselsdag skulle fejres ved at bestige Dundas. At tænke sig at en så gammel mand ville forsøge sig på egen hånd… jeg var nød til at tage med… nå nej jeg har fået at vide at jeg skal være rar. Og Dan fik muligvis røg nok – eller var det gas – i et tidligere indlæg.
Continue reading

Eventyr – denne gang i Hi-lux

Det er sol, det er sommer, det er skyfrit… ja jeg snakker om Thule. Sommeren er slået helt igennem og vi har temperaturene i et leje der indbyder til solbadning, lange ture og masser af aktivitet. De 17-18 grader er blevet nået en hel del dage, eller er det flere gange på den samme dag, som varer hele sommeren… Ja solen skinner 24/7 og går ikke ned før sidst i august. Jeg er tilbage ved problemet med at sove om natten, når det nu er lyst, og en alt for varm barak, der bringer mig på kogepunktet ved sengetid.
Continue reading