Mørkere og koldere!

Det blæser en smule udenfor – ikke meget, men alligevel nok til at de 22 graders frost giver en windchill på -36. Man begynder at mærke at man ikke er langt fra nordpolen! Samtidig er lyset næsten forsvundet. Dog lyser månen, i samarbejde med sneen, basen godt op. Ca. 2 timer om dagen forsøger solen at sende sine stråler over horisonten for bare at give os en lille smule lys. Solopgange og solnedgange ser vi ikke noget til – det er stoppet for snart en måned siden. Udendørs aktivitet er nu begrænset til korte ture for lige at tage nogle billeder i mørke med mit nye digitale spejlreflekskamera – JA! Jeg har fået mit længe ventede Nikon D80 – og det lever helt sikkert op til alle mine forventninger.

Jeg fik kameraet for et par uger siden, så det er faktisk for dårligt at opdatering af denne side har stået stille så længe. Der har været billeder nok at smide op på siden. De kommer så nu. At opdatere siden kræver at min Tele Greenland ADSL virker. Det har den så haft nogle problemer med og efter at den er kommet op at køre skulle jeg lige finde tiden. Den har jeg så også genfundet 🙂

Det går mod endnu mørkere og koldere tider. Planen var at bruge sportscenteret flittigt, nu hvor det ikke var vejr til at være udenfor. Sidst jeg skrev, var det endnu engang en forstuvet fod der holdte mig væk derfra. Da jeg var kommet mig over den skade, skulle der opstå en ny umiddelbart efter – FLOT! Jeg vred rundt i knæet, ventede 3 uger og var så igang igen, bare for at vride rundt i knæet endnu engang. Denne gang er det vist mere alvorligt, så jeg må hellere følge lægens anvisninger og holde mig fra sportscenteret indtil efter jul!

Når nu vi snakker om jul, snakker vi også december, og for mit vedkommende ferie. Jow jow, ferien står for døren, min første ferie siden jeg kom herop. Måske er det fordi jeg ikke har haft en ferie herfra før, eller også er det noget andet. Jeg er vildt glad for at være her og har egentlig ikke lyst til at komme hjem. Det ændrer sig nok til næste gang jeg har ferie, tror jeg. For selvfølgelig glæder jeg mig til at komme hjem og hilse på alle de gamle venner, tidligere kollegaer og ikke mindst familien. Dog skal man så i stedet undvære de mange nye venner på Thule, den spændende natur, sneen og mørket – mørket har faktisk også sin charme 🙂 Der er kun tale om en måned væk herfra – så det skal nok gå, og mon ikke jeg har samme følelse når jeg skal herop igen og skal til, endnu engang, at sige farvel til dem derhjemme.