Thulerejen takker af! – men eventyret fortsætter

Efter 12 års eventyr på Thule Air Base er det blevet tid for mig at forlade stedet. Det har været mange gode år med nogle helt fantastiske mennesker. 12 år der har været rige på oplevelser og nye venskaber. Venskaber jeg håber fortsætter, selvom jeg har valgt at smide håndklædet i ringen. Thule har givet mig utrolig meget personligt, men har også til tider været en stor udfordring.

Jeg siger farvel til noget, der har betyder utrolig meget i mit liv de seneste 12 år – men jeg føler samtidig at jeg har fundet det helt rigtige tidspunkt at sige farvel på. Der skal ikke lægges skjul på at overtagelsen af driften på basen af Vectrus Services ikke har været min kop te – på trods af min ellers store forventning til at der skulle ske noget nyt. Det seneste års amatøragtige tilgang fra et nyt firma, kan dog ikke overskygge den glæde jeg har, ved at have oplevet den til tider barske natur, sammenholdet blandt kollegaerne, de store oplevelser alene, og sammen med andre. Thule vil altid være en helt speciel periode i mit liv, som jeg vil kigge tilbage på glæde og mindes alle de gode stunder.

Lukker Thulerejen så helt ned? Næ.. eventyret fortsætter – jeg er tydeligvis ikke helt færdig med Grønland. Jeg har fået mig en stilling i Nuuk, som Cloud Specialist hos Tele-Post. Her forventer jeg endnu flere nye oplevelser i den grønlandske natur. Et nyt eventyr tager sin begyndelse – mens det gamle stadig er med i bagagen. Jeg vil derfor stadig forsøge at finde tid til at berette om mine oplevelser her på siden.

Sol, sne og is!

Solen fandt for lidt over en måned siden tilbage til basen og de lyse timer er vendt tilbage. Dermed er også årstiden for ture ud i naturen begyndt. Varmen har ikke rigtig indfundet sig – der går lige noget tid endnu. Den første rigtige gåtur ud, var sidste weekend. En tur ud over havisen fra havnen til Dundas village og retur igen.

Klokken 16 en højhellig lørdag eftermiddag stod vi 6 personer klar ved havnen, godt pakket ind for at modstå de omkring 25 frostgrader som dagen bød på. Ellers et fantastisk vejr. Solen skinnede gennem et par høje skyer.
Continue reading

Glædelig Jul og godt nytår!

Her fra det kolde nord skal lyde en rigtig glædelig jul og et godt og sikkert nytår, til alle jer der kigger forbi denne side. Et af mine nytårsfortsætter vil blive at opdatere denne side noget mere – at fortælle hvad jeg laver og komme med flere historier heroppefra.

Starten på dette nytårsfortsæt er et nyt thulerejen.dk design og et nyt fotoalbum. Et album som jeg her lige på falderebet til det nye år, har opdateret, med en hel række nye billeder.

Kig endelig ind forbi – tak for 2011 – vi ses i 12.

Stilhed fra Thulerejen.

Er det næsten et år siden sidst jeg har skrevet?? Er jeg her stadig? Oplever jeg ingenting?

Ja jeg har vist ikke skrevet det sidste år tid. Jeg er stadig på Thule, og jeg oplever stadig en hel del. Oplevelserne er måske bare lidt det samme som noget jeg før har oplevet. Om lysten til at skrive herinde er forsvundet ved jeg ikke, men det skulle jo også nødig blive sådan at artiklerne her er kopier af tidligere artikler – selvom jeg da godt kunne skrive den samme artikel hvert år når solen står op efter 3 måneders fravær.
Continue reading